Zimske aktivnosti za otroke

Vaši najmlanjši bodo med bivanjem pri nas odkrili svet zimske zabave v pravljični Zlodejevi deželi na Rogli.

V Zlodejevi deželi se otroci zelo zabavajo, delajo majhne korake v svet zimskega športa, ustvarjajo, berejo in celo kuhajo.

ZLODEJEVA SLAŠČIČARNA
Otroci, dobrodošli v deželi sladkosti, kjer boste z animatorjem pekli prave Zlodejeve piškote. Nadeli si boste snežno bele kuharske kape, zavihali rokave in skrbno pripravili sestavine za peko. Iz pod naših rok nastajajo še odlični muffini, slastne palačinke in še marsikaj. Mmmm. Slastno!

ZLODEJEVA PRAVLJIČNA URICA
Podali se bomo v deželo pravljic, pravljičnih bitij, bajk. Pričarali si bomo pravljično urico z zgodbami iz pravljične knjige ali si skupaj izmislili prav posebno zgodbo. Zabavno bo!

ZLODEJEV USTVARJALNI KOTIČEK
Vsako dopoldne je namenjeno za Zlodejevo ustvarjalno urico. Otroci skupaj z animatorjem, se bodo podali v svet ustvarjanja ter se naučili izdelati marsikateri novi pripomoček oziroma izdelek.

OTROŠKI SNEŽNI PARK
Park, kjer smučarski nadebudneži najdejo domek Roglinega nepoboljšljivega poredneža Zlodeja, pri tem pa jih spodbujajo škratki navihanci!
Kaj vse zajema otroški snežni park? 
Zabavni vrtiljak, igrivi tekoči trak in poligonske ovire, ki malemu smučarju predstavljajo izziv in hkrati učenje smučarskih veščin skozi igro.

Upoštevajo načelo ideje šport za vse. Prijazno vabljeni tudi smučarji invalidi!

Vstop je BREZPLAČEN.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram