Poletje

Kolesarji

Pozdravljeni dragi kolesarji!

Ste pripravljeni na nove nepozabne dogodivščine s kolesom?
Medtem, ko bivate v hotelu reAktiv se  zapeljite do najlepših razgledov, vdihnite svež pohorski zrak in obiščite najbolj skrite kotičke destinacije Rogla Pohorje. Za vas smo izbrali kolesarske poti, ki vam bodo za vedno ostale v spominu. Na recepciji vas že čakajo karte kolesarskih poti. Pripravite kolesa in raziščite destinacijo Rogla Pohorje. Če pridete brez svojih koles, pa brez skrbi. Za vas imamo skozi poletno sezono na voljo električna kolesa in izposojo športnih koles.

Katero kolesarsko pot boste izbrali?

Pohodniki

Hura! Čas je za pohodništvo! Pohodništvo je ena izmed najbolj priljubljenih rekreacij, za to si med bivanjem v hotelu reAktiv obujte pohodniške čevlje in se podajte po najlepših poteh v destinaciji Rogla Pohorje.Za vas smo izbrali pohodniške poti, ki vam bodo za vedno ostale v spominu.Na recepciji vas že čakajo karte pohodniških poti Rogla – Pohorje. Pot pod noge in gremo!

Raziščite in občudujte neokrnjeno naravno in vzdihnite svež pohorski zrak!

Katero pohodno pot boste izbrali?

Adrenalinski navdušenci

Dragi adrenalinski entuziasti!
Medtem ko bivate v našem hotelu reAktiv vas le nekaj minut vstran pričakujejo adrenalinska doživetja, ki se jim pravi adrenalinski navdušenci ne bi uprli! Na recepciji hotela vas čakajo vse potrebne informacije. Pustite adrenalinu, da poveča srčni utrip in nasmešek na vašem obrazu!

Si upate?

Ljubitelji športa

Šport smo ljudje. Šport obnavlja energijo, nas osveži, obda z veseljem in igro, sprosti ter krepi! Morda celo postanemo malenkost tekmovalni, a za to uro,dve povsem pozabimo na skrbi. Preživite vaše počitnice pri nas aktivno in v naravi.  Masimalno izkoristite športne kapacitete destinacije Rogla Pohorje.Preizkusite se v različnih športih, razmigajte ter zabavajte svoje telo in duha do popolnosti!

Kateri šport boste izbrali?
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram