Smučanje na Rogli

Zima je tukaj! Medtem ko bivate v hotelu reAktiv pripravite smuči in se podajte po beli strmini čudovite Rogle.

Na Rogli vas pričakuje 100 hektarjev površine za smučanje, deskanje in tek na smučeh. Smučišče zajema 11 vlečnic in dve sedežnici, ki vas popeljeta do urejenih in različno zahtevnih prog.

Smučišče je namenjeno začetnikom in zahtevnim smučarjem ter deskarjem. Prav vsi, se lahko izkusite v smuki po čudoviti naravni beli odeji vsaj 100 smučarskih dni v letu.

Za uživanje na Rogli ne potrebujete svoje smučarske ali deskarske opreme, saj vas bodo v izposojevalnici opremili od nog do glave. Odlična rešitev za vse goste iz tujine ali smučarje, ki se ne želite obremenjevati z opremo, jo redno servisirati in voziti s seboj na smučišče – pridite brez in uživajte v dobro vzdrževani opremi, ki je na voljo v izposojevalnici na Rogli.

Za vse hotelske goste, ki imate svojo opremo, pa vam v hotelu reAktiv nudimo primerno ogrevano shrambo smučarske opreme brezplačno v času bivanja.

SKI SERVIS : SKI servis se nahaja v pritličju hotela Planja, kjer vam vaše smuči pripraviJo tako ročno kot tudi strojno, saj bo tako smuka še bolj prijetna. V izposojevalnici si lahko izposodite tudi vrhunsko pripravljene nove modele smuči, katere vam bodo pomagali doživeti posebne smučarske užitke.

Telefon: 03 757 74 89.

  • Smučišče obratuje vsak dan od 9.00 do 16.00,
  • nočno smuko si lahko privoščite od četrtka do nedelje med 17.00 in 21.00
  • SKI servis v hotelu Planja obratuje vsak dan od 9.00 do 16.00, v dnevih nočne smuke obratuje do 21.00 (telefon: 03 757 74 89).
  • SKI servis v hotelu Natura (za tekaško opremo) obratuje med 8.00 in 16.00 uro vsak dan.

Več informacij na telefon 03 757 61 61 ali na e-mail: ski@unitur.eu

Aktualni cenik >>

Smučarska šola>>

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram