Krpljanje

Hoja po snegu s posebej prilagojeno obutvijo, ki ima veliko površino, da se ob koraku noga ne pogrezne globoko v sneg. S krpljami je mogoče hoditi tudi po zelo globoki in mehki snežni odeji – v zasneženih pokrajinah Kanade in Aljaske je bil včasih to glavni način za hojo iz kraja v kraj, krplje pa so uporabljali tudi v skandinavskih in nekaterih azijskih državah. Danes je krpljanje priljubljeno predvsem kot oblika rekreacije.
Ker je pri krpljanju aktivno celo telo, ta odlična zimska vadba poskrbi za močnejše bitje srca in intenzivno krepitev mišic. Najlepše pa je, da ob tem lahko uživate ob pogledu na zasneženo naravo.

Hoja s krpljami je primerna za vsakogar, tudi za najmlajše. Odpravite se z družino na vodeno dnevno ali nočno krpljanje ter dve ali tri ure uživate ob zabavni hoji po snegu. Pohodu se lahko pridružijo tudi starejši.

Programi krpljanja na Rogli:


VODENO DNEVNO KRPLJANJE OD HOTELA PLANJA DO KOČE NA PESKU
(okrepčilo s pohorskimi borovničkami) in nazaj do hotela Planja.

  • Povprečen čas pohoda: 2 uri
  • V primeru utrujenosti se je možno nazaj povzpeti s sedežnico Planja

Cena: 15 €/oseba

VODENO DNEVNO KRPLJANJE OD HOTELA PLANJA DO LOVRENŠKIH JEZER

  • Povprečen čas pohoda: 3 ure

Cena: 20 €/oseba

VODENO NOČNO KRPLJANJE OD HOTELA PLANJA DO KOČE NA PESKU
(okrepčilo z borovničkami) in nazaj do hotela Planja. Tu se program nadaljujeje z nočnim savnanjem in kopanjem v wellness centru hotela.

  • Povprečen čas pohoda: 2 uri
  • Možnost savnanja in kopanja: do 3 ure

Promocijska cena paketa: 20 €/oseba

Prodajna služba
+386 (0)3 757 60 00
+386 (0)3 576 24 46
unitur@unitur.eu

No ACF gallery field data found
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram