Ljubitelji športa

Šport smo ljudje. Šport obnavlja energijo, nas osveži, obda z veseljem in igro, sprosti ter krepi! Preživite vaše počitnice pri nas aktivno in v naravi. Preizkusite se v različnih športih, razmigajte ter zabavajte svoje telo in duha do popolnosti!

Kateri šport boste izbrali?

1. NORDIJSKA HOJA

Na videz zelo preprosta aktivnost, velja za eno najbolj učinkovitih, celovitih in dostopnih telesnih aktivnosti. Nordijska hoja je primerna za vse starostne skupine in rekreativce, ki bi radi aktivno preživljali prosti čas v naravi, ohranili vitalnost ter izboljšali aerobno vzdržljivost.

Med bivanjem v hotelu reAktiv se prepustite nordijski hoji v osrčju pohorskih gozdov in nadihajte svežega pohorskega zraka.

Ob sedežnici Planja, se lahko dogovorite tudi za voden izlet z izkušenimi vodniki. Center vam omogoča izposojo pohodnih palic za nordijsko hojo.
Kontakt: Kolesarsko pohodniški center Rogla (sedežnica Planja)

2. TENIS

Zunanja tenis igrišča so na voljo v Zrečah in na Rogli.

Štiri urejena igrišča z utrjeno peščeno podlago na 1517 m, torej na srednje visoki nadmorski višini, so umeščena v gozdnato pohorsko okolico.
Mogočna drevesa še posebej v poletnem temperaturnem višku dajejo prijeten hlad in večjo vlažnost zraka, ki zmanjša dvigovanje peska in telesno dehidracijo.
Kontakt: Recepcija športne dvorane +386 3 75 77 431

ŠPORTNI RIBOLOV V ZREČAH

ŠPORTNI RIBOLOV NA ZREŠKEM JEZERU
V neposredni bližini Term Zreče leži Zreško jezero z urejeno sprehajalno potjo in prijetnimi kotički za športni ribolov. Številne ribiče navdušuje bogat ulov številnih vrst rib, kot so smuč, ščuka, postrv, klen, podust, krap, in zelenka. Športni ribolov je mogoče tudi na umetnem jezeru Mašin žaga na Rogli.

ŠPORTNI RIBOLOV NA RIBNIKU JERNEJČEK
Na ribniku Jernejček lahko od marca do konca oktobra, od srede do nedelje, preko celega dne lovite ribe. Čaka vas idila sredi gozda in prelepih travnikov. To je preprosto prekrasen kraj za oddih ob z ribami bogati vodi.
V ribniku Jernejček domujejo ciprindi, pa tudi ribojede ribe: krap, babuška (srebrni koreselj), ploščič, amur, ščuka, smuč, in še in še. Vsem ribičinjam, ribičem in vsem prijateljem ribištva člani Ribiške družine Slovenska Bistrica želijo "dober prijem" in uresničitev vseh skritih ribiških želja. Vsem želijo tudi veliko prijetnih uric ob njihovih vodah, ki so tudi letos tako polne rib, da so ribe že "skoraj na suhem".
Obratovalni čas: marec - oktober (cel dan)

GOLF IGRIŠČE ŠKALCE

Preizkusite se na golf igrišču Zlati Grič, ki leži med vinogradi v Škalcah. Razgibano igrišče ima 9 igralnih polj, katerih skupna dolžina je 2500 metrov in ima par 35.
Igrišče je odprto od marca do novembra. Za vse, ki se še niso preizkusili v igri golfa, pa nudijo možnost spoznavanja igre in učenje golfa na vadišču na Dobravi pod okriljem golf kluba Zlati grič. V trgovini recepcije golf igrišča so na voljo tudi vsa vina Zlatega griča.
Po igri golfa se lahko odpravite na pokušnjo odličnih vin v eno najmodernejših evropskih vinskih kleti, v Vinsko klet Zlati grič.
Več informacij je na voljo v Golf klubu Zlati grič:
+386 (0)3 758 0362, +386 41 780 405
golf@zlati-gric.si

BAZENI TERME ZREČE

Doživite občutek lahkotnosti v osmih bazenih s skupno površino 1600m2 ter se predajte sprostitvi v masažnih bazenih in kopelih Term Zreče.
V notranjih bazenih je dovolj prostora, da lahko v njih aktivno plavate, si nabirate novih moči in kondicije ter okrepite telo. Vaši malčki lahko med tem preživijo prijetne urice v otroškem čofotalniku. Sprostite se ob vodnih in bisernih vrelcih, zabavajte se v toku počasne reke, na hitrih drčah in toboganu. V poletju izkoristite vodne užitke, ki vam jih, z dvema drčama in toboganom, nudi Vodni gozdi park. V času zime najdite sprostitev v prijetno žuborečih toplih bazenih, ob pogledu na okoliške zasnežene vrhove.

No ACF gallery field data found
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram