Adrenalinski navdušenci

Dragi adrenalinski entuziasti!
Medtem ko bivate v našem hotelu reAktiv, vas nekaj minut vstran pričakujejo adrenalinska doživetja, ki se jim pravi adrenalinski navdušenci ne bi uprli! Na recepciji hotela vas čakajo vse potrebne informacije. Pustite adrenalinu, da poveča srčni utrip in nasmešek na vašem obrazu!

Si upate?

BIKE PARK

Bike park je letni dvigovalec utripa, ki se razprostira sredi pohorskega gozda. Šest gozdnih prog različnih težavnosti ( od modre do črne) se razteza na Rogli, od Mašinžage do Ostruščice. Pripravi kolo in se podaj v boj za preživetje!

Začetnik ali profesionalec? Ni važno! Vabljeni so prav vsi.

  • 7.500 m urejenih prog,
  • različne težavnostne stopnje,
  • poligon za začetnike,
  • inštruktorji gorskega kolesarjenja,
  • izposoja vrhunskih koles Specialized in GT (downhill, cross country in otroška kolesa),
  • izposoja varnostne opreme (čelada, ščitniki),
  • vodene ture po Pohorju, Bike Parku ali učenje osnov v poligonu.

Obratovalni čas: Zaprto

SANKALIŠČE ZLODEJEVO

Odlična zabava za vse generacije v vseh letnih časih. Ste pripravljeni na noro zabavo, veter okoli ušes, hitrost, ki dviguje srčni utrip in adrenalinsko vožnjo skozi pohorski gozd?
Zabava za posameznika, prijatelje in družine je zagotovljena s spustom po 1360 metrov dolgi progi s strmimi zavoji. Sani so namenjene dvema oseboma, lahko pa se vozite tudi posamezno. Najvišja dovoljena hitrost je 40 km/h, uravnavate pa jo lahko sami. Nazaj na vrh vas potegne vlečnica skupaj s sanmi.

Obratovalni čas: sobota – nedelja 12.00 – 18.00
Kontakt : 03 757 71 00

PLEZANJE NA PLEZALNI STENI ROGLA

Ste pripravljeni na plezalne dogodivščine na Rogli? Za vas so urejeni izvirni programi. Rekreativci, začetniki, družine in otroci, vabljeni vsi, da se preizkusite dvigniti po nižji plezalni steni višine 2,9 metra za ogrevanje, ter po višji plezalni steni višine 9 metrov! Plezanje dvigne adrenalin in vas motivira, da se prepustite avanturi! S plezanjem pride zabava, smeh in veselje!

Cenik >>

No ACF gallery field data found
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram